Menü Bezárás

Nostradamus jóslata 8 csillagjegynek is fontos üzenetet tartogat 2024 első felére!

Nostradamus jóslata 8 csillagjegynek is fontos üzenetet tartogat 2024 első felére!

Igazán különlegeset és elgondolkodtatót jósolt.

Nostradamus, a híres jövőbelátó próféta leginkább arról ismert, hogy néhány soros, több száz éves versei tökéletesen leírják napjaink bizonyos eseményeit.

Vagyis ékes bizonyítékul szolgálnak arra, hogy ő maga valóban belelátott a jövő időfolyamába, és leírta, mi fog messzemenőkig történni az emberiséggel, és a világunkkal

Megjósolta szeptember 11-ét, a nagy olajválságot, a gazdasági válságot, és számos eseményt, sokak szerint a 2000-res években történt teljes napfogyatkozást, vagy épp Trump megválasztását.

Kevesen tudják, hogy emellett számtalanszor gasztronómiai jóslatokba is bocsátkozott, és csillagjegyeknek jósolt.

2024 első felében van 8csillagjegy, akikkel különleges dolgok történhetnek majd:

-Bika: A Bika jegyűeknek 2024 a stabilitás és a biztonság éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Bikáknak rendezett és nyugodt életük lesz, amelyben élvezhetik az anyagi jólétet és a kényelmet. A Bikáknak érdemes hűségesnek és megbízhatónak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi felborítsa a harmóniájukat. A szerelem terén a Bikáknak hűséges és odaadó kapcsolatuk lehet, ha nem ragaszkodnak túlságosan a dolgaikhoz. A Bikáknak figyelniük kell az egészségükre is, és ne túlterheljék magukat.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Ikrek: Az Ikrek jegyűeknek 2024 a kommunikáció és a tanulás éve lesz. A bolygók állása arra ösztönzi az Ikreket, hogy fejlesszék a tudásukat és a készségeiket, és ne féljenek megosztani az ötleteiket másokkal. Az Ikreknek érdemes rugalmasnak és alkalmazkodóképesnek lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a kíváncsiságukat. A szerelem terén az Ikreknek vidám és változatos kapcsolatuk lehet, ha nem unják meg a partnereiket. Az Ikreknek odafigyelniük kell az egészségükre is, és ne legyenek szétszórtak.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Rák: A Rák jegyűeknek 2024 az érzelmek és a család éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy a Rákoknak erős és szeretetteljes kapcsolatuk lesz a családjukkal és a barátaikkal, akikre mindig számíthatnak. A Rákoknak érdemes érzékenynek és gondoskodónak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a lelkesedésüket. A szerelem terén a Rákoknak romantikus és meghitt kapcsolatuk lehet, ha nem zárkóznak be magukba. A Rákoknak vigyázniuk kell az egészségükre is, és ne legyenek túlérzékenyek.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

-Oroszlán: Az Oroszlán jegyűeknek 2024 a siker és a dicsőség éve lesz. A bolygók állása arra utal, hogy az Oroszlánoknak nagy sikereket érhetnek el az életük minden területén, és elismerést és tiszteletet kaphatnak másoktól. Az Oroszlánoknak érdemes büszkének és magabiztosnak lenniük, és nem hagyniuk, hogy bármi elvegye a ragyogásukat. A szerelem terén az Oroszlánoknak hódító és vonzó kapcsolatuk lehet, ha nem uralkodnak másokon. Az Oroszlánoknak figyelniük kell az egészségükre is, és ne legyenek túl büszkék.Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb