Menü Bezárás

“Nyolc éve nem mozdítottuk el” – az anyuka elborzad, amikor megnézi, hogy mi van a fia kanapája mögött

“Ha valaki jobban akarja érezni magát, ez volt a kanapéink alatt, amikor átköltöztettük őket az új házba”– tweetelte a humorista.

Isy Suttie brit komikus egy elfoglalt, kétgyermekes anyuka, aki nemrég szörnyű felfedezést tett a gyerekeivel kapcsolatban.

Amikor a család éppen kiköltözött otthonukból, Suttie a Twitteren osztott meg egy fotót a leletéről; és ez legalább annyira valóságos, mint amennyire undorító volt.

A kép felirata a következő volt: “Ha valaki jobban akarja érezni magát az életében, ez volt a kanapéink alatt, amikor átköltöztettük őket az új házba”.

A kanapé alatti dolgokról készült vírusos fotó

Javasoljuk, hogy készülj fel az alábbi fotóra!

Egy horrorisztikus jelenetet örökít meg… Egy nappalit látunk, bútorok nélkül, szétszórt szemétkupacokkal ott, ahol egykor a kanapék voltak.

A jelenet felveti a kérdést, hogy a kanapék hogyan nyújtottak kényelmet vagy stabilitást ilyen szemétkupacok tetején, de ne aggódjatok, van rá magyarázat.

Suttie elmondta, hogy a rendetlenség néhány év alatt halmozódott fel – egészen pontosan nyolc év alatt.

“A kanapék már nyolc éve ott vannak, és soha nem mozdítottuk meg őket, és nem takarítottunk alattuk” – kínálta fel magyarázatként a komikus (amit mi nem fogadunk el normálisnak).

“A két penészes satsuma [citrusfélék] volt a legrosszabb” (amivel messze nem értünk egyet).

“Ezt nem lehet a gyerekekre kenni”

Természetesen a Twitter-felhasználóknak is volt mit mondaniuk a fotóról (amit szinte érezni lehetett).

Sokan az 1982-es Police Squad! című vígjáték DVD-jére fókuszáltak, az egyikük pedig azt kérdezte: “A francba, mennyi ideje nem néztél be a kanapé alá? 1995?”

Egy másik azt írta: “Nem próbálhatod meg a Police Squad! DVD-t a gyerekekre fogni…”

Egy harmadik pedig így viccelődött: “Fogadok, hogy az első dolog, amit csináltál, az volt, hogy az új házban feltetted a Police Squadot”.

A DVD-hez fűzött kommentek megnevettették Suttie-t. “Az, amiről mindenki beszél, az a Police Squad! DVD, szóval legalább egy kicsit menőnek tűnök. Olyan könnyen lehetett volna Frozen is.”

“A fő bűnös”

Más kommentelők a lila hajú babát szúrták ki, az egyikük megkérdezte: “És azon gondolkodom, hogyan NEM nézel a kanapé alá, ha a gyereked elveszít egy babát? Vagy csak volt egy tartalék?”

Suttie azt válaszolta, hogy ez volt a legkevésbé “érzelmileg értékes dolog ott alatta”.

Hozzátette: “Tényleg nem számítottam a három ruhadarabra, és nem mertem kivenni őket a hordtáskából, amibe beletették”.

Sőt, a humorista biztosított minket arról, hogy “őszintén mondhatom, hogy semmi olyan nincs, amit bárki észrevett volna, hogy hiányzik.”

“Azt hiszem, a főbűnös a hároméves fiam, aki szereti ledobálni a cuccokat. Aztán úgy tűnik, mintha csak beszippantaná”.

Aztán felkészített minket az elkerülhetetlenre.

“Szeretném azt mondani, hogy ugyanez nem fog megtörténni az új házban, de mindenki számítson hasonló képre 20 év múlva.”