Menü Bezárás

Önfeláldozó, nyugodt vagy harcos vagy? Válassz egy rózsát, azonnal kiderül

Félelmetesen igaz!

„Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet.” – tartja a mondás. De azt tudtad, hogy egy-egy virág közül a választásod elárulja, milyen a természeted. De az sem mindegy, milyen színű, szirmú a kedvenc virágod… Vess egy pillantást a képre és válaszd ki azt a rózsát, amely leginkább elnyeri a tetszésedet! Ne gondolkodj sokat, bízz a döntésedben! Sok mindent elárul rólad ez a teszt!.

1-es rózsa

A választásod arról árulkodik, hogy óriási szíved van. Mindig a szeretteiddel foglalkozol, folyton aggodalmaskodsz miattuk. Önfeláldozó személyiség vagy, aki mindent megtenne azért, hogy a családja boldog legyen. Mindig félreteszed a saját álmaid, a szeretteid álmai miatt. Néha azonban magadra is gondolnod kellene.

2-es rózsa

Csodálatos ember vagy, tele életerővel. Mindig kiállsz a szeretteid mellett, ők pedig tudják, hogy számíthatnak rád. Nincs olyan helyzet, amitől te megrémülnél. Ha tudod, hogy igazad van, akkor képes vagy harcolni. Nem szeretsz veszekedni, de ha úgy érzed, hogy igazságtalanul bánnak veled, akkor kiállsz magadért.

3-as rózsa

Kiegyensúlyozott és nyugodt ember vagy, ami miatt sokan szeretnek. Te mindig mindent átgondolsz, mielőtt valamit teszel, ezért is vagy olyan sikeres. Nem szereted megbántani az embereket, ezért néha inkább eltűrsz olyan sértéseket, amiket talán mások nem tűrnének el. Te tudod, hogy a nyugalom többet ér annál, mint az, hogy igazad legyen.

(Bidista)