Menü Bezárás

Összeköltöztem a párommal és a volt feleségével. Nem normális, amit teszünk, de már nem tudok kiszállni

A barátom nem csak az enyém, velünk lakik a volt felesége is. Együtt vagyunk – mind a hárman.

Amikor megismertem Pétert, elmesélte, hogy szétmentek a nejével, de anyagi okokból nem tudnak külön költözni. De mert jóban vannak, egyiküket sem zavarja, ha a másik odavisz valakit.

Tartottam a találkozástól, de amikor pár hét ismeretség után felmentem Péterhez, kellemes meglepetés ért. Az exe nagyon kedvesen fogadott. Épp főzött, és megkínált bennünket is. Utána együtt boroztunk. Amikor a vacsora romjait pakoltuk, feltűnt, hogy Péter egy pillanatra megöleli Katit, és csókot lehel a nyakára. Nem tettem szóvá, mert utána minden rendben volt, csak velem foglalkozott egész éjjel. Már harmadszor vagy negyedszer aludtam ott, amikor Kati bejött a szobánkba, miközben szeretkeztünk. De nem csak bejött, hanem beszállt harmadiknak. Mivel nagyon be voltam zsongva, nem tiltakoztam. Szuper élmény volt, és bevallom, a következő alkalommal vártam is a folytatást. Úgy összemelegedtünk, hogy most már náluk lakom.

Rendszeresen együtt sze*elünk. De most már egyre kevésbé akarom Katit. Szeretném, ha én lennék az egyetlen. Mit tegyek?
A sze@ológus válaszol:

Nyilvánvaló, hogy Péter és Kati szeretik egymást, és épp ön hozta helyre a kapcsolatukat azáltal, hogy újra izgalmat teremtett. Nem sok esélyt látok arra, hogy Pétert kisajátíthassa. Ha már nem tetszik a játék, ki kell lépni belőle!

Címlapfotó: illusztráció