Menü Bezárás

Pamela Anderson: Felismerhetetlen Smink Nélkül, és Az Öregedés Megkönnyebbülést Hozott

A Baywatch ikonikus színésznője mindig is szépségéről volt ismert. Ahogy idősödött, mit sem veszített magabiztosságából. Éppen ellenkezőleg, magabiztosabb, mint valaha. Ezt smink nélküli fotói is bizonyítják. Megosztotta időtlen szépségének titkait.

Azt mondja, számára az öregedés felszabadító érzés.

Pamela Anderson nemrégiben tett közzé néhány káprázatos fotót Instagramon. Anderson a természetes frizurájával és smink nélkül, a szeplőit is megmutatva látható a képeken.

Elmondta, hogy mostanában jobban szeret smink nélkül lenni. Instagram-posztjában ezt írta: “Inkább megmutatom a szeplőimet. Jó dolog megöregedni. Felszabadító. Egy bizonyos kor felett már fiatalabbnak és üdébbnek látszunk smink nélkül. Ez vagyok én, és boldog vagyok azzal, aki vagyok. Ez egy új világ, hálás vagyok minden szeretetért.”

Nem szívesen költ kozmetikumokra.

“Miközben folyton a határainkat feszegetjük, nagyon fontos önmagunkkal törődnünk.” A saját rutinja a rendszeres masszázsokból áll, és az oxigenizáló arckezelésekből. Anderson emellett imádja a pilatest, de ha túl sok dolga van, akkor sétával és nyújtógyakorlatokkal őrzi az állóképességét.

Pamela szerint a szépség belülről jön.

“A boldogság a legjobb szépségtrükk. Bátornak lenni szexi. Érzed, hogy félsz, és mégis összeszeded a bátorságodat” – osztotta meg egyik szépségfilozófiáját egy interjúban. “A szabadságért való harc azzal kezdődik, hogy magunkat felszabadítjuk. Élni kiváltságot jelent, nem szabad könnyedén venni” – tette hozzá.

Nem aggódik az öregedés miatt.

Ahogy közeledik az 56. születésnapja, azt mondja, nincs semmi baja az öregedéssel. “Nem fogok aggódni miatta. Mindannyian a lehető legjobban akarunk kinézni, de én sosem aggódtam túlzottan emiatt” – mondta egy interjúban.

Egy olyan világban, ahol állandó elvárás szépnek lenni, Pamela üzenete is emlékeztet arra, hogy a szépség belülről fakad. Kortalan szépsége az önszeretet erejéről tanúskodik, és inspirációt jelenthet minden nő számára.