Menü Bezárás

Pierce Brosnan Jézusra bízta életét, csak így tudta átvészelni felesége és lánya halálát!

A közismert színész a legnagyobb fájdalmakat élte meg felesége és lánya halála után, de mindvégig imádkozott, és bízott az isteni erő hatalmában.

Pierce Brosnan Jézusra bízta életét, csak így tudta átvészelni felesége és lánya halálát!

A 61 éves színész legutóbbi, “A long way down” című filmben egy depressziós televíziós személyiséget alakít, aki megpróbál öngyilkos lenni, és más öngyilkos személyekkel alakít ki kapcsolatot. A színész a forgatást követően beszélt élete legnehezebb időszakáról, amikor ő is depressziós időszakot élt át a felesége Cassandra Harris színésznő, és lánya, Charlotte Brosnan halála után.

Cassandra 1991-ben, 41 éves korában halt meg petefészekrákban. Lánya, Charlotte pedig 2013. júniusában ugyanebben a betegségben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Movie Scenes & Stills (@moviescenesandstills) által megosztott bejegyzés

“Nagyon megérintett a haláluk. Ezek a dolgok mély nyomot hagynak az ember szívében egy életen át. Szörnyű látni azt, hogy, akit a legjobban szeretsz, valósággal elsorvad. Ez egy alattomos és szörnyű betegség. Valakinek az elvesztése örökké kitörölhetetlen lesz, mélyen beleivódik a pszichédbe” – osztotta meg gondolatait Pierce Brosnan.

Az ima erejére támaszkodott a legnehezebb percekben

Pierce Brosnan elmondta, hogy a legnehezebb időkben a hite volta az egyedüli, ami segített átvészelni a fájdalmat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝒥𝓊𝓁𝒾𝒶 (@piercebrosnan_rusfan) által megosztott bejegyzés

“Azt mondhatom, hogy a hitem, az ír-katolikus életszemlélet a DNS-emben van” – mondta a színész, aki meg van győződve róla, hogy az életben sokkal többre van szükség, mint, amit ez a világ kínál. “Valójában csak Jézus tud segíteni. Az ima az mindig segít. A nap végén kell legyen valami… És én mivel katolikus neveltetésben részesültem, nekem az ima, Isten, Jézus segít”.

Felesége elvesztése után nem sokkal Pierce Brosnanra újra rátalált a szerelem. 1994-ben egy partin találkozott Keely Shaye-vel, de végül csak 2001-ben házasodtak össze. Két fiuk született, a 23 éves Dylan, és a 20 éves Paris.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan) által megosztott bejegyzés

Pierce és Keely nemrég a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték. “Boldog évfordulót drága Keely, örök szerelmem” – írta “James Bond” az Instagramon.

Nyitó fotó: Pierce Brosnan/Instagram (a színész jelenlegi feleségével, Keely-vel