Menü Bezárás

Rátalált a szerelem Kiszel Tünde lányára – Nem akárki a választottja!

Kiszel Tünde lánya Hunyadi Donatella, a közelmúltban feltűnt Budapesten, az Andrássy úton egy rejtélyes férfival. A fiatal nő, aki nemrég Hajdú Péter vendége volt a Frizbi című műsorban, megosztotta gondolatait a férfiakkal kapcsolatban, és arról, hogy jelenlegi kapcsolatáról nem kíván nyilatkozni.

A műsorban Hunyadi elmondta, hogy számára a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak, mint a külső megjelenés. “Lehet, sokan nem fogják elhinni, de nekem mindig sokkal fontosabb volt a belső, mint a külső. Fontos-e, hogy izmos legyen? Egyáltalán nem, sőt! Nem akarok általánosítani, de nekem az izomagyúak nem nagyon jöttek be sosem” – nyilatkozta.

Hunyadi Donatella, aki magát nagyon válogatónak tartja a férfiakkal kapcsolatban, jelezte, hogy jelenleg van párja, de részletekbe nem bocsátkozott.

A közösségi médián keresztül azonban megosztott egy képet, ahol a rejtélyes férfival látható egy kiskutyát sétáltatva. A friss Instagram-sztori azt sugallja, hogy a kapcsolatuk komoly, hiszen a hideg ellenére együtt töltik az idejüket.

Fotó: Instagram/donatellahunyadi