Menü Bezárás

Sosincs késő megtalálni a szerelmet – A 90 éves házaspár összeházasodott és bebizonyították, hogy a szerelem csodákra képes

A szerelem nem csak a fiataloknak való. Legalábbis így hisz a 97 éves kaliforniai vőlegény. Egy gyönyörű nővel kötötte össze az életét, és az esküvőjük a bizonyíték arra, hogy bármilyen korban szerelembe lehet esni.

A mesebeli szerelmi történetek szereplői gyakran fiatalon találkoznak először, majd világrengető kapcsolatot élnek át. De most ismerjék meg Carl Hammert és Reva Truittot. Mindketten a kilencvenes éveikben járnak, de még mindig teljes életet élnek. Mindketten megözvegyültek, több mint hét évtizednyi együttlét után veszítették el a párjukat.

Az esélyük egy új kapcsolat kialakítására talán csekélynek tűnt, de a sorsnak nagy tervei voltak.

Szerelmük olyan, mint a máglya

A 97 éves Hammer és a 95 éves Truitt a kaliforniai The Village at Heritage Park Senior Living Communityben éltek, és az egyik boldogságórán találkoztak.

Felfedezték, hogy két ajtóval arrébb laknak, és hamarosan érzelmek kaptak lángra egymás iránt. Az észak-natomasi házaspár megdöbbent, hogy ismét ilyen érzéseket tapasztal, de tárt karokkal fogadták az új kalandot.

Öt hónapig randiztak, és Hammer nagyon örült, mikor párja beleegyezett, hogy feleségül megy hozzá. El volt ragadtatva, és azt mondta: “Ez történik, amikor két szikra kigyullad. Máglya keletkezik, és ez az, ami nekünk megvan.”

Az esküvő napja

A nagy napra 2022. június 18-án került sor, és a pár a ceremónia alatt romantikus csókot váltott egymással. Bár fogadalmuk nem jogilag kötelező érvényű, a különleges pillanat egy módja volt annak, hogy Hammer és Truitt elmondhassák a világnak a szerelmüket.

Nagyszabású eseményt tartottak élőzenével, tortával és jókedvvel. A menyasszony gyönyörű kék ruhát és gyöngyöket viselt, míg házastársa sötét öltönyt öltött magára. Együtt mutattak, és élvezték, amikor a vendégek gratulálnak nekik és osztoznak az örömükben.

Boldogok voltak, mint a gyerekek

Az édes pár együtt furikázott egy feldíszített triciklin, és boldogan integettek a bámészkodóknak. A pillanat minden jelenlévő számára értékes volt, az egyikük azt mondta:

“Próbáltunk segíteni nekik, hogy valóra váltsák az álmukat. Nagyon boldogok, így mi is örülünk nekik.”

Valaki más hozzátette: “Ez olyan, mint a fiatal szerelem. Amikor először leszel szerelmes. Minden szédületes és boldog, mint a gyerekek.”

Soha nem késő megtalálni a szerelmet

Az üzenet, amit a pár  mindenkivel meg akart osztani, egyszerű: “Soha nem késő szerelembe esni”. Örömük és pozitivitásuk ragályos, és az esküvőjük napján készült felvételek világszerte megolvasztották a szíveket.

Különleges látni, ahogy a duó felvágja a tortát, nevet és együtt szórakozik. A szerelmespár minden együtt töltött percet megérdemel.

Mindkét oldalról nagy családjuk van. Reva három gyermeke kilenc unokával és 16 dédunokával ajándékozta meg. Hammer-nek szintén három gyereke született, akiktől hét unokát és 16 dédunokát kapott – igazán áldottak!

Emlékeket szerezni

A boldog vőlegénynek nagy tervei voltak, hogy megtanítsa menyasszonyának egyik lenyűgöző képességét. Hammer lekvárkészítéssel töltötte az idejét, és számos versenyt nyert a kaliforniai állami vásáron.

Hammer évente több mint 1500 üveg lekvárt ad el, és a pénzt az Újjáépítés Együtt nevű nonprofit szervezetnek adományozza.

A kékszalag-nyertes édességek sikert arattak, és segítették a közösségüket. Hammer alig várta, hogy megmutathassa Truittnak a mesterségét, és emlékeket szerezzen vele.

Hammer és Truitt azon szerencsések közé tartoznak, akik életük során több nagy szerelmi történetet is átélnek. Kívánunk nekik minden jót a jövőjükhöz, és Isten áldja meg őket gazdagon.