Menü Bezárás

Spanyolországból Bolíviába utazott, hogy meglátogassa az idő hölgyet, aki gyerekkorában vigyázott rá!

Juanito Jonsson szülei misszionáriusok voltak, ezért az 1970-es években Bolíviában éltek. A férfira kisgyerekkorában egy Ana Jiménez nevű hölgy vigyázott. Juanito mindössze 6 hónapos volt, amikor a bolíviai Yacuibába költöztek, és így lett Ana a dajkája.

Felnőttként Juanito a spanyolországi Fuengirolában élt, onnan tért vissza Bolíviába, hogy megköszönje Ana-nak mindazt, amit annak idején érte tett, hogy saját fiaként szerette.

Juanito az Instagramon osztott meg egy videót, amelyben elmondta, hogy egykori dajkájával szeretné felvenni a kapcsolatot. Nem sokkal később, Ana lánya jelentkezett, így a férfi megtudta, hogy hogyan találkozhatna az egykori dajkájával.

Juanito Jonsson

“Több, mint 45 év telt el, és rátaláltam. Ana elveszítette a fiát, azért kaptam annak idején én tőle ennyi szeretetet. Ezt szeretném viszonozni neki” – mesélte Juanito.

Juanito indulása előtt a közösségi hálón önkéntes adományokat is gyűjtött Ana-nak, amit személyesen vitt el neki.

Az idős hölgy szeme megtelt könnyel, amikor meglátta a férfivé érett egykori kis Juanitót, percekig csak szorosan ölelték egymást, és alig hitték el, hogy ennyi év után újra találkozhattak.

Egy közös ebéd, és egy kis séta után Juanito átadta az adományokat, és azt a fényképalbumot, amelyben Ana fiatalkorában készült felvételek voltak.

A megható találkozásról videó is készült, amit itt lehet megnézni.