Menü Bezárás

Susan Boyle 9 év elteltével visszatért a tehetségkutatóhoz – nézd, milyen hatással van Simonra, mikor megfordul

Mi lehet jobb, mint látni valakit, aki megnyert egy nemzeti tehetségkutatót? Egy csomó, egymással szemben álló nyertest nézni, természetesen.

Ha azt gondoltad, hogy nyárig kell várnod, hogy élvezhesd az America’s Got Talent-et, gondold újra. Az “America’s Got Talent: A Bajnokok” itt van, és ahogyan azt jelzi is, ez egy tehetségkutató, ahol a legjobbak állnak a legjobbakkal szemben.

A műsor a korábbi nyerteseknek – és néhány szerencsésnek, aki rendkívül közel került a győzelemhez – ad lehetőséget arra, hogy bebizonyítsa, hogy ő a végső bajnok. Nekünk, a közönségnek, egy olyan látványt is nyújt, ami egészen más, mint amit korábban láttunk. Nem hiszel nekem? Csak nézd meg, mi történik, amikor Susan Boyle – a 2009-es brit Got Talent második helyezettje – színpadra lép…

Talán emlékszel Susan Boyle-ra a brit Got Talent 2009-es sorozatából.

Míg egykor egy ideges, szerény nő volt, akinek semmije nem volt, csak egy nagy álma, most már ismert személy, aki az egész világon adott el lemezeket.

Mindazonáltal csendes és alázatos maradt még az ilyen csillagászati siker ellenére is.

Simon Cowell zsűritag számára Susan foglalja össze, miről szól a show. Azt mondta: „nem tudok más versenyzőt, aki jobban meghatározta ezt a show-t”.

Ezt szem előtt tartva aligha meglepő, hogy az America’s Got Talent: A Bajnokok-on keresztül való visszatérése a showba tomboló sikert aratott.

Nézd meg az előadását az alábbi videóban:

https://youtube.com/watch?v=wGhXkzb0cHM

Nem csoda, hogy Mel. B. habozás nélkül nyomja meg az Aranygombot. Köszönjük, Susan Boyle, hogy ilyen fantasztikus szórakoztató, és valódi élet inspiráció vagy.

Ez a videó neked is mosolyt csalt az arcodra?

Ha igen, akkor oszd meg ezt a cikket, és terjessz egy kis jó hangulatot ma!