Menü Bezárás

Te tudtad? Nem kell a 100 forintos érme ahhoz, hogy kiválts egy bevásárlókocsit!

Oké, tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg olyan műanyag és fém kulcstartó létezik a piacon, melynek „érméje” pontosan beletalál a bevásárlókocsi zárjába – tehát valóban nem szükséges a 100 forintost bebiztosítsuk, ha vásárolni megyünk.

De mi van, ha akárcsak a pénzérme, ez is otthon marad? Hiszen ez is egy olyan „plusz-eszköz”, mely sosincs kéznél, mikor szükség lenne rá. Létezik azonban egy tárgy, ami mindig a zsebünkben lapul, és bármelyik bevásárlókocsi zárját kinyitja…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daily Pics (@picsdailyfc) által megosztott bejegyzés

A titkot a szupermarketek hőse, egy bizonyos @tasha3212 fedte fel, a TikTokon. A videója futótűzként terjedt, és ha alább görgetsz, neked is ugyanaz lesz a reakciód, mint emberek millióinak: hogyhogy nekem ez még sosem jutott az eszembe?

Az angol nő 1 fontos hiányában volt, amikor a bevásárlóközponthoz ért. De volt nála pár másik apró, mely megmentette őt a cipekedéstől: két 20 pennyst helyezett egymásra, és betolta azokat a bevásárlókocsi zárjába. Meglepetés! Kattant a zár, és felszabadult a kocsi.

Tasha nem volt fukar, azonnal megosztotta a trükköt a közönségével. A felhasználók pedig dicsérték őt a leleményességéért. “Mesés” – kommentálta egy személy a videó alatt, míg egy másik tiktokozó hozzátette: “Ezt ki kell próbálnom”.

Mások nem voltak ennyire elragadtatva a nő tippjétől. Egyikük ezt írta: “Bocs, de ha nincs 1 fontos érmém, hogy gondolod, hogy lesz két 20 fontosom?”. És, hogy őszinték legyünk, ez egy nagyon jó érv. De erre is van egy B-terv, ami mindig jól jön! És ami a legjobb benne, hogy ez bárhol alkalmazható a világon! Szóval, ha nincs nálunk 100 forintos, ez a tárgy tuti mindig kéznél lesz.

Az örökérvényű megoldásra az egyik kommentelő világított rá, Tasha videója alatt. Íme: „Ha a tárcádban nincs érme, használhatsz egy kerek végű ajtókulcsot”. Ezt egy másik felhasználó is megerősítette: nem minden üzletláncnál válik be a dupla-érme trükk, ezért „végül a lakáskulcsomat használtam.”

Te próbáltál már lakáskulccsal bevásárlókocsi-zárat kinyitni?