Menü Bezárás

Tedd össze a tenyereid: ezt árulja el a szerelmi életedről a tenyérvonalad

Sokan úgy tartják, hogy a jövőt ki lehet olvasni a tenyerünkből, vagy legalábbis egy szakavatott ember sok mindent el tud árulni személyiségükből csak azzal, hogy belenéz a tenyerünkbe. A tenyérjóslást a világ minden táját alkalmazzák, sok kultúrában elterjedt.

Tedd össze a tenyereid: ezt árulja el a szerelmi életedről a tenyérvonalad

Számos kutatás során kiderült, hogy a tenyerünkben lévő vonalak nem írják meg a sorsunkat, inkább szerelmi életünkre vannak uralkodó jelei. Ha követed az alábbi lépéseket igen sok mindent megtudhatsz magadról, olyan dolgokat, amelyeket eddig nem volt honnan tudj.

1. Tedd össze a két szétnyitott tenyered. Úgy tedd egymás mellé a tenyereidet, hogy azok párhuzamosak legyenek egymással. Fontos, hogy egyenesen tartsd a tenyereidet, hogy elkerült az olvasási hibákat.

2. Eredményként három lehetőséget kaphatsz, lássuk melyek ezek:

Folytonos, egyenes vonal: Ha ilyen tenyered van, akkor egy kiegyensúlyozott személy vagy. Intelligens és szervezett vagy. Minden terved előbb utóbb sikerülni fog, mert ambíciós vagy, aki semmit sem ad fel egykönnyen, minden sikeréért keményen megküzd.

Szerelmi életed is pont olyan, amilyen te magad vagy, jól megszervezett.

A jobb kezeden lévő vonal magasabban van, mint a bal kezeden: Bölcs ember vagy, aki igencsak tud szeretni. Nálad sokkal érettebb emberek vonzanak, velük találod meg csak igazán a közös hangot. Le tudod venni a lábáról a másik nemet, mert van benned egy vonzalom, aminek nem tudnak az emberek ellenállni.

Szenvedélyesen szeretsz és mindig kész vagy a kompromisszumra, éppen ezért vannak egészséges kapcsolataid.

A bal kezeden lévő vonal magasabban van, mint a jobb kezeden: Igen szenvedélyes és érzékeny ember vagy. Amikor szerelmes leszel a szerelmedért mindent megteszel. Néha túl impulzív vagy, de a legtöbb esetben fékezni is tudod magad. Okos és bölcs ember vagy, de nem félj kimutatni érzéseidet partnered iránt.