Menü Bezárás

Teljes titokban született meg a 72 éves Richard Gere második gyereke

A 72 éves Richard Gere és a 38 éves Alejandra Silva második gyermeke épp a járvány kellős közepén 2020. április 23-án született meg. A pár állítólag teljesen elszigetelten, a New Yorktól távoli vidéki házukba vonult vissza, hogy nagyobb biztonságban lehessenek.

Richard Gere 71 évesen találta meg a szerelmet, 33 évvel idősebb feleségénél: „Ő a leggyönyörűbb nő a világon”

Richard Gere-nek immár három gyereke van, előző házasságából Carey Lovell-lel van egy 21 éves fia. Alejandra-nak előző házasságából, Govind Friedland üzletemberrel van egy hétéves fia, Albert.

2019 novemberében a világsajtó tele volt a hírrel, hogy Richard és Alejandra második gyermeküket várják, viszont a rendkívül zárkózott pár soha nem szerették kiteregetni a magánéletüket, éppen ezért hivatalosan soha nem erősítették meg a hírt. Alexander születése előtt Gere azt mondta, hogy “egyáltalán nem aggódik” amiatt, hogy idősebb korában lesz újra szülő, majd hozzátette, hogy szeretne “gyakorlatias apa” lenni.

A pár még 2018 áprilisában házasodott össze, akkor Alejandra ezt nyilatkozta egy interjúban: “Úgy érzem magam, mint egy igazi tündérmesében. Kétségtelenül a világ legszerencsésebb nője vagyok. Ő a legfigyelmesebb, legérzékenyebb, legkedvesebb, legviccesebb, legnagylelkűbb férfi, akivel valaha találkoztam. Mit mondjak? Nagyon szerelmes vagyok! Nem telik el úgy nap, hogy ne említené, mennyire fontos vagyok neki. Nagyon szerencsésnek érzem magam.”

“Én vagyok a legboldogabb férfi az Univerzumban. Hogy is ne lennék? Egy gyönyörű nőt vettem feleségül, aki okos, érzékeny, elkötelezett, hogy segítsen az embereken, aki vidám és türelmes , aki tudja, hogyan kell megbocsátani, és remek szakács – és aki a világ legjobb salátáit készíti!” – mondta Gere.

Két sikertelen házasság után Silva megadta a színésznek azt a stabilitást és nyugalmat, amire mindig is vágyott. Az volt az álma, hogy egy “életreszóló” kapcsolata legyen, sőt, két évvel később két gyermekük is született.

A nagy korkülönbség kezdetben kissé elbizonytalanította őket, de mélyen legbelül mindig érezték, hogy egymásnak teremtette őket az ég.

“Amikor megláttuk egymást, abban a pillanatban a karmáink vonzódni kezdtek. Nem hagyom figyelmen kívül a korkülönbségünket és azt, hogy mit jelent egy hollywoodi sztárral együtt lenni, de amikor ilyen erős a karmikus energia, a problémák eltűnnek” – mondta Alejandra. Forrás:filantopikum.com