Menü Bezárás

Utálták egymást a való életben, de szerelmeseket játszottak a Quinn doktornőben – így néz ki a sorozat két főszereplője ma!

Jane Seymour és Joe Lando, akik életre keltették Dr. Michaela Quinn és Byron Sully karaktereit a Quinn doktornő című sorozatban, sok hullámvölgyön mentek keresztül a kapcsolatukban. A szenvedélytől a gyűlöletig és vissza terjedő skálán minden fokot bejártak, és mind a mai napig meglehetősen különös kettejük viszonya.

Több mint 27 évvel ezelőtt a két színész megkapta a Quinn doktornő két főszerepét, a sorozat pedig hamarosan világsiker lett. Mielőtt azonban megjelentek volna a szereplőválogatáson, éppen lezártak egy meglehetősen viharos kapcsolatot, ez pedig nem kevés feszültséget eredményezett a forgatásokon.

„Az igazság az, hogy nem beszéltünk egymással a forgatáson, és hat vagy hét évig nem is békültünk ki egymással” – mondta el Jane tavaly az US Weekly magazinnak.

Annak ellenére, hogy a köztük lévő nagy feszültség miatt rendkívül nehéz volt a karakterek közötti kémia átadása, mindketten megtették, ami tőlük tellett, hogy minél hitelesebbé tegyék a karaktereket, és sikerrel is jártak, hiszen a közönség imádta a sorozatbeli szerelmespárt.

„Nincs kétségem afelől, hogy abban az időben is nagyon szerettük egymást, de egyszerűen nem tudtunk együtt lenni, sehogy sem ment a dolog, viszont megegyeztünk, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Michaela és Sully közötti történet valóságosnak tűnjön” – tette hozzá a 69 éves színésznő. Tulajdonképpen úgy gondolja, ez a feszültség még hasznos is volt, mert több „[email protected]ális feszültséget adott a történetnek, ami nem létezhetett volna, ha otthon minden szép és jó”.

Sokáig tartott, amíg sikerült újra jó kapcsolatot kialakítaniuk, de a forgatás végére nagyon jó barátok lettek. Jane, Joe Lando, és a felesége, Kirsten Barlow, akivel a férfi 23 éve él házasságban, mind a mai napig a legjobb barátok. Kíváncsiak vagyunk azonban, vajon mit gondol Kirsten arról, hogy Jane Seymour még most is sok fotót oszt meg közösségi oldalán Kirsten férjével, és egyeseken még egy csók is elcsattan, mint a régi szép időkben.

Bár azt állítják, hogy „életre szóló barátságot” kötöttek, folyamatosan érik őket megjegyzések és gyanúsítgatások. A színésznő azzal próbálja meg elhárítani az esetleges szerelmi kaland gyanúját, hogy a jelenlegi élettársával, David Greennel közös képeket oszt meg, akit 40 éve ismer, de csak jóval később lettek egy pár, és soha nem házasodtak össze.

„Szeretem a mostani életemet, és nem akarok házasságot, azt hiszem, hogy az már nem nekem való. Nyitva tartom a szívemet”. – mondta.

Ha a szerelmi múltját nézzük, Jane egyaránt szerette a házas nő és a kalandor szerepét, összesen négyszer volt férjnél.

Jane Seymour most is sugárzóan szép, és büszke sellőhöz méltó tökéletes testére, amelyet még így, közel a hetvenhez is sikerült megőriznie, Joe Lando azonban alaposan megváltozott, alig lehet ráismerni. A színész, akit 1993-ban a People magazin a világ legszebb férfijának választott, a Quinn doktornő után nem kapott különösebb sikert hozó szerepet.

Kirsetennel négy közös gyerekük van, és továbbra is korábbi sorozatbeli kolléganőjével közösen töltik a nagyobb ünnepeket és vakációkat. Mondhatni, mint egy nagy, boldog család. Forrás

loading...