Menü Bezárás

Válassz ki egy szimbólumot, és megtudhatod, mit üzen neked a jövő!

A spirituális éned üzenni próbál neked. Hallgass az ösztöneidre, és bökj rá az alábbi hat szimbólum egyikére. Ne gondolkodj, engedd, hogy a megérzéseid irányítsanak. Megvan a választás? Olvass tovább, hogy megtudd, mit ígér neked a jövő!

Amennyiben az első szimbólumot választottad

Itt az idő, hogy mindent elengedj, és add át magad az univerzum erejének. Ahelyett, hogy szélmalom harcokat vívsz, egyszerűen csak lépj egyet hátra, és engedd magad sodródni az életnek nevezett árral. Az most a te célod, hogy állj le a folyamatos küzdelemmel, ne törtess többé előre, hanem állj meg, és élj a pillanatnak.

A következő lépés majd világos lesz számodra akkor, ha lenyugodtál, megbékéltél önmagaddal, és arra fókuszálsz, amit igazán el szeretnél érni. Kerüld az elhamarkodott döntéseket, meditálj, fordulj magadba, és engedd, hogy a lelki nyugalom vezéreljen téged.

Ha a második szimbólumot választottad

A korlátok nem rossz dolgok, amennyiben tudatosan és jól kitervelt szándékkal építed fel őket. Ideje viszont rendet rakni e korlátok között, mivel túlságosan szétszakítanak téged. Tisztázd magadban, mik a határaid, mi az, amit még bevállalhatsz – így keretet, irányt adsz az életednek, és pontosan erre van most szükséged.

Arra kell összpontosítanod, hogy azokért a dolgokért is felelősséget vállalj, melyeket nem tudsz előre megtervezni, továbbá nem szabad olyan emberekre, helyzetekre fecsérelned az idődet és energiádat, melyek nem visznek téged előre. Eljött az ideje a nagytakarításnak.

Amennyiben a harmadik szimbólumot választottad

Jó úton haladsz. Bár a dolgok nem mindig világosak számodra, ez az üzenet azt hivatott közölni veled, hogy minden rendben lesz. Most nagy kihívás előtt állsz, és biztosan lesznek kérdéseid, de az univerzum megadja a válaszokat, melyekre szükséged van.

Bíznod kell abban, hogy minden tökéletesen zajlik majd, úgy ahogy annak lennie kell. Nem kell tehát aggódnod a jövőért vagy a múltért, élj hát a jelenben, örülj minden pillanatnak, és engedd, hogy a csoda kibontakozzon előtted. Ha fontos döntést kell meghoznod, a lehetőségeid nemsokára megvilágosodnak előtted.

Amennyiben a negyedik szimbólumot választottad

Itt az idő, hogy lezárd a múltat. Túlságosan sokat emészted magad azon, ami volt ahelyett, hogy a mosttal foglalkoznál. Tény, hogy idő szükséges ahhoz, hogy megemészd a dolgokat, és felgyógyulj belőlük, ám azzal sem segítesz, ha ugyanazt a régi lemezt teszed fel magadban újra meg újra. Hagyd a múltat ott, ahol van, és lépj tovább.

Most kell megragadnod a jelent, és tenned, ami szükséges. Az erő, hogy megváltoztasd a jövőd, a te kezedben van. Ahhoz pedig, hogy megtedd az előre vezető lépést, nem szabad hátranézned. Ha úgy érzed, segít, akkor írd ki magadból, ami bánt, vagy oszd meg egy bizalmasoddal, aztán tégy pontot a végére, és engedd el.

Amennyiben az ötödik szimbólumot választottad

A dolgok felpörögtek körülötted. Úgy lehet, itt az ideje új célokat kitűznöd magadnak. Kezdd azzal, hogy kissé magadba szállsz, és felméred, mire is vágysz igazán. Írd le azokat a dolgokat, melyek boldoggá tesznek, aztán indulj, és szerezd meg őket!

Az eredményeket ne várd azonnal, gondolj úgy a céljaidra, mint egy bumerángra. Azzal, hogy megfogalmaztad őket, elhajítottad magadtól, és addig, míg visszajön, táplálj magadba pozitív gondolatokat. Az univerzum üzenete egyértelmű: fogalmazd meg most a vágyaidat, hogy azok később valóra válhassanak.

Amennyiben a hatodik szimbólumot választottad

Túl sokat bajlódsz a külső dolgokkal ahelyett, hogy befele néznél. A lelked mélyén hever a válasz az összes kérdésedre, de hogyan halld meg, ha folyton másra figyelsz? Az elmédben zűrzavar tombol, össze vagy zavarodva, szóval rakj rendet az asztalodon, és hallgass a belső hangodra.

Meditálj, sétálj egy hosszút, nyugtasd le az elméd, és kapcsolódj újra az önmagadhoz. A spirituális éned azt üzeni, magadban keresd a válaszokat, és ne a külső nyomokat kövesd, melyek megtévesztenek téged. Hangolódj rá az univerzum erejére, és ezt csak úgy érheted el, ha befelé fordulsz.