Menü Bezárás

Vannak pillanatok az életben, amikor szükséged van az édesanyádra, még akkor is, ha már felnőttél

Az édesanya az a személy, akinek senki nem veheti át a helyét. Az anyai szív az egyetlen igazi menedék, ahová bármikor menekülhetünk. Ő az egyetlen, aki feltétel nélkül szeret minket, bármit is tegyünk.

1. Amikor szomorú vagy, és összezavarodtál

Édesanyád mindig ott lesz melletted, és segít túlélni bármilyen nehézséget. Nyomja valami a lelkedet, amit nem akarsz megosztani senkivel. Csak arra vágysz, hogy édesanyád átöleljen, és tudod, hogy együtt bármin képesek vagytok keresztülmenni.

2. Amikor tanácsra és szeretetre van szükséged

Egy anya mindig tudja, mit érzel, és ezért ő adja a legjobb tanácsokat. Neki már több tapasztalata van az életben, ezért hallgatnod kell rá.

3. Amikor meg akarod osztani vele a sikereidet

Úgy érzed, hogy meg kell osztanod valakivel, amit elértél, legyen szó akár arról, hogy éppen most szerezted meg a jogosítványodat, vagy jól teljesítettél egy vizsgán, édesanyád mindenképpen büszke lesz rád, és értékelni fogja a teljesítményedet.

4. Amikor nem sikerül a palacsinta vagy a leves

Ha egy ételt első alkalommal készítesz, automatikusan felhívod édesanyádat, hogy tanácsot kérj tőle, hogy lehetne a legjobban elkészíteni.

5. Amikor ki akarod mutatni, mennyire szereted

Sokan eltávolodunk a szüleinktől, amikor felnövünk, nem feltétlenül azért, mert így akarjuk, hanem mert túlságosan elfoglaltak vagyunk a munkával vagy az élet más dolgaival. De ez nem jelenti azt, hogy már nem szeretjük őket.

6. Amikor beteg vagy, és nem tudod, mit kell tenned

Ha női egészségügyi problémáid vannak, az egyetlen személy, aki tanácsot tud adni neked, az édesanyád. De ez történik akkor is, amikor a te gyereked esik át az első megfázáson. Ilyenkor az első gondolatod, hogy felhívd édesanyádat, ha nincs éppen melletted.

7. Amikor nem érted, miért olyan rossz a világ

Édesanyád arra tanított, hogy mindig jónak kell lenned, de ha valaki nem így bánik veled, akkor annak megfelelően kell bánnod vele, és nem kell érte kitenned a lelkedet. De ez a helyzet nem tartható fenn túl sokáig. Egy anya az, aki a legjobban megmagyarázhatja neked, hogy nem számít mennyire jó vagy, mindig lesz majd, akitől csak megvetést kapsz cserébe.

8. Amikor szükséged van valakire, aki megvarrja az ingedet

Egészen biztosan édesanyád lesz az első, akit felhívsz.

9. Amikor szépségápolási és egészségügyi tanácsokra van szükséged

Csak édesanyád képes rá, hogy elmondja, mennyire szép vagy, és ő tud igazán őszinte tanácsokat adni neked. Az idő múlásával számos szépségápolási receptet összegyűjtött, és ezeknek te is hasznát veheted.

10. Amikor egészen egyszerűen szükséged van egy meleg ölelésre

Ne feledd, nincs még egy olyan meleg és szeretettel teli ölelés, mint az édesanyádé!