Menü Bezárás

Vastag Csaba felesége zokogva vallott a Nyerő Párosban: ezért nem fogadja el férje családja

Családi drámának voltak tanúi mindazok, akik szerda este a Nyerő Párost nézték az RTL-en. Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin egy őszinteségi játékban vallott arról, hogy a nőt nem fogadja el az énekes édesapja.

Vastag Csaba és Domján Evelin tavasszal fogadott örök hűséget egymásnak, a Nyerő Párosban derült viszont ki, hogy az X-Faktor győztesének édesapja nem volt ott az esküvőjükön.

„A családod is ezért nem szeret engem, mert nem megyek el nyolc órában dolgozni valahova…” – mondta könnyek között Domján Evelin. Kiderült, hogy Vastag Csaba édesapja nem volt ott fia egyik legfontosabb napján.

Az őszinte pillanatban az énekes is megnyílt, elmondta, hogy a kapcsolatukat az elején senki nem támogatta, édesapja a fiatal pár esküvőjére sem ment el. Vastag Csaba könnyes szemmel üzent édesapjának a kamerákba.

„Apa, hogyha valaha ezt nézed, akkor tudnod kell, hogy nagyon-nagyon szeretlek, az apukám maradsz, és életem végéig a kezedet nézem a kezemen, te vagyok, belőled vagyok!” – mondta könnyes szemmel az énekes.

Fotó: RTL