Menü Bezárás

VICC: A friss házaspár két hete élt házasságban.

Férj:

– Drágám, most, hogy összeházasodtunk és együtt fogunk élni, elmondanám miheztartás végett, mik a szokásos programjaim: hétfőn este, munka után a kollégákkal szoktunk kicsit tekézni, kedden este teremfoci van, szerdán a focicsapattal közösen meccset nézünk, csütörtökön kártyaparti a barátaimnál, pénteken billiárd a haverokkal, szombat este egy baráti sörözés a fiúkkal, megbeszéljük a hét eseményeit, lazítunk, vasárnap többnyire becsúszik egy mozi. Hát kb. ennyi. Ez megfelel neked, drágám?

– Persze, édes. Én is elmondom neked, hogy én hogy osztom be az estéimet, ezt sokkal egyszerűbb megjegyezni, mint a tiedet: minden este 9-kor kefélek, aki itt van, itt van, aki nincs, nincs.

+1 vicc:

A friss házaspár két hete élt házasságban. A férj, bár nagyon szerelmes volt, alig várta, hogy elmenjen a haverjaival egy kicsit szórakozni. Így szólt a felségéhez:

– Édesem, mindjárt jövök.
– Hova mész, cuncimókus? – kérdezte a feleség.
– Lemegyek a bárba, drágám. Iszom egy sört.

A feleség így válaszolt:

– Egy sört szeretnél, szerelmem?
Kinyitotta a hűtőszekrény ajtaját és 25 különféle sört mutatott a férjének, 12 különböző országból, mint Németország, Hollandia, Japán, India stb. A férj nem tudta mit tegyen, az egyetlen, ami eszébe jutott a következő volt:
– Igen szívem, de a bárban tudod hűtött poharat adnak.

Még be sem fejezte a mondatot, a feleség közbeszólt:

– Hűtött poharat szeretnél, angyalpofa?
Egy hatalmas söröskorsót vett elő a hűtőből, ami annyira hideget, hogy őt magát is kirázta a hideg. A férj kissé sápadtan ezt mondta:

– Igen drágám, de a bárban olyan finom előételek is vannak. Nem maradok sokáig, mindjárt jövök, megígérem. Rendben?
– Előételt szeretnél, szívem csücske?

Azzal kinyitotta a sütőt és öt különböző előételt vett elő: csirke szárnyat, malacsültet, gombasalátát stb.

– De édes szívem, a bárban tudod mocskos káromkodásokat is lehet hallani.
– Mocskos szavakat akarsz, életem? Na ide figyelj te f*fej! Idd meg a ki**szott sörödet abból az átkozott hűtött korsóból és edd meg a kib**ott sültjeidet, már házas vagy, nem mész sehova! Megértetted, se**fej?

És boldogan éltek, míg meg nem haltak.