Menü Bezárás

„11 gyerek édesanyja vagyok – az emberek gyakran megkérdezik, ugyanaz a férfi az apjuk”

Nem könnyű felnevelni egy családot, különösen akkor, ha azt TIZENEGY gyerek alkotja.

A családanya, Joanne O’Rourke, aki egy igazi „mega-családot” nevel, elmesélte, hogy ő és a férje egy csapatot alkotnak, amikor a családról való gondoskodásról van szó.

Ennek ellenére az emberek gyakran egyedülálló anyának nézik, és megkérdezik, ugyanaz-e a gyerekek édesapja.

A LoveThatMatters.com-nak nyilatkozva elmondta: „Az emberek gyakran megkérdik, hogy boldogulok ennyi gyerek édesanyjaként, és néha úgy érzem azt hiszik, egyedülálló anya vagyok, és az egészet egyedül csinálom.”

„Az igazság az, hogy Tommy nélkül nem lennék képes rá. Hajnal 3-kor kel minden reggel, hogy reggel 5-kor munkába álljon.”

„Mikor hazajön néha kapunk az alkalmon, hogy a gyerekek mind iskolában vannak, és kettesben ebédelünk, vagy a vacsora közös elkészítésével töltjük a délutánt.”

Az is elmesélte, hogy Tommy az összes gyerek születésénél jelen volt.

Elmondta: „Az összes terhesség alatt támogatott, a mindennapi teendőkön egyenlően osztozunk, legyen szó akár a gyerekek iskolai dolgairól, vagy bevásárlásról, vagy főzésről, egy csapat vagyunk.”

„Remek apja a gyerekeknek, szereti és támogatja őket, mindig ott van nekünk, ha szükségünk van rá.”

Annak ellenére, hogy egy ekkora család mennyi munkával jár, előnyei is vannak, például, hogy szinte mindig van valaki, akinek meg lehet ünnepelni a születésnapját.

„Elképzelhetik, hogy mindig elfoglaltak vagyunk. Mindenki teszi a dolgát, mindenki tudja, mit kell tennie a család tagjaként.„ – mondta.

„Nagyon fontos, hogy mindenki elvégezze a feladatait, és egy jól bevált rutint kövessünk. Nagyon szeretünk közösen, családként csinálni dolgokat, a születésnapok és ünnepségek mindig csodálatosak, mivel ilyen sokan vagyunk, hogy minden születésnap igazi bulinak tűnik.”

„A házunk mindig tele van – mindig történik valami, állandó a kiabálás, a nevetés, a viccelődés, de mi már csak ilyenek vagyunk. Nagyon közel állunk egymáshoz, mindent közösen csinálunk. Van egy kisbuszunk, úgyhogy a szabadnapokon kiruccanunk.”

Tommy és Joanne 2000 óta vannak együtt, egy szórakozóhelyen találkoztak, ás első gyerekük, a most 18 éves Mitchell, 2003-ban született.

Joanne elmondta: „Mitchell születése után visszaköltöztünk Londonba, hogy közelebb legyünk a családunkhoz, és nem sokkal később megszületett a lányunk, Lauren.

Tulajdonképpen azóta folyamatosan, gyakorlatilag 18 havonta született egy babánk, Lauren után Joey, Ryley, Tommy, Ashlee, Dean, Freddie, Danne és Neave.”

„Ezen kívül mi neveljük az unokahúgomat, így jön ki a 11 gyerek, 3 lány és 8 fiú – lassan kifogyunk a fiúnevekből!”

Joanne legkisebb gyereke, Brody, a tavalyi karantén alatt született, ő a 11-ik saját gyerekük.

A „mega-anyuka” nagyon szereti a hatalmas családot, de néha felbosszantják az emberek megjegyzései.

Elmondta: „Ilyen sok gyerekkel sokszor feltették nekünk a kérdést, hogy miért vállaltunk ekkora családot, és milyen ekkora családban élni?”

„A leggyakoribb kérdések, amit feltesznek, hogy minden gyereknek ugyanaz-e az apja, és hogy van-e tévénk. Ha minden ilyen kérdésért lenne egy dollárom, már gazdag lennék.”

Forrás