Menü Bezárás

2009-ben nyolcasikreket szült az anyuka: a gyerekek most lettek 14 évesek és így néznek ki

Nadya Suleman történelmet írt 2009-ben, amikor világra hozta nyolcasikreit, ráadásul az ikrek mellett volt már 6 gyereke. A most 47 éves anyuka boldogan ünnepelte meg gyerekeivel azok 14. születésnapját.

14 évesek lettek az “Octomom”-nak is nevezett Nadya Suleman nyolcasikrei. A 14 gyerekes anyuka a neves alkalomból boldogan köszöntötte fel gyerekeit közösségi oldalán. A gyerekek tavaly kezdték meg a nyolcadik osztályt.

A boldog anyuka gyakran oszt meg gyerekeiről fotókat a közösségi oldalán. Noah, Josiah, Nariyah, Maliyah, Jonah, Jeremiah, Isaiah és Makai egészen nagyra nőttek, páran közülük már édesanyjuk magasságát is elérték.

2009-ben nyolcasikreket szült az anyuka: a gyerekek most lettek 14 évesek és így néznek ki
Fotó: Nadya Suleman/Instagram

“Boldog 14. születésnapot Noénak, Maliyahnak, Isaiahnak, Jeremiahnak, Nariyahnak, Josiahnak, Jonahnak és Makainak! Ti vagytok a legszeretőbb, leggondosabb, leglelkiismeretesebb és legszerényebb emberi lények, akiket valaha ismertem.

A küzdelmek, amelyeket az évek során átéltünk, megerősítették az egymáshoz való kapcsolatunkat. Azzal, hogy az elkövetkező években újabb kihívásokkal nézünk szembe, remélem, hogy családként tovább fogunk növekedni. Mérhetetlenül áldott vagyok, hogy az édesanyátok lehetek. Szeretlek titeket” – írta az anyuka a gyerekek fotója mellé.

Suleman, aki 2009-ben fogadta a nyolcas ikreket, azóta nem bővítette családját. Emellett a 16 éves ikerpár, Calyssa és Caleb, a 17 éves Aidan, a 19 éves Joshua, a 20 éves Ameerah és a 21 éves Elijah anyukája.

2009-ben nyolcasikreket szült az anyuka, így néznek ki ma az ikrek, akik megkezdték a 8-dik osztályt
Fotó: Nadya Suleman/Instagram

Nadya Suleman már kislánykorában nagy családról álmodozott, azonban egészségügyi problémái miatt le kellett mondania a természetes fogantatásról. A mesterséges megtermékenyítés után sorra születtek a gyerekei, és meg sem állt a 14-ig.

„Én egyszerűen csak gyerekeket akartam. Anya szerettem volna lenni. Ez minden, amire valaha vágytam az életben. Szeretem a gyerekeimet” – mondta korábban az édesanya.

Amikor tavaly gyerekei megkezdték a 8. osztályt megható bejegyzésben köszöntötte őket. „Legyetek büszkék magatokra, gyerekek, mert kedvesek, tisztelettudóak és segítőkészek vagytok minden társatokkal és tanárotokkal. Kivételes példaképek vagytok a 6. és 7. osztályosok számára. Szeretlek benneteket” – írta az anyuka.