Menü Bezárás

2022 köszönöm a fájdalmas és nehéz életleckéket! Nagy szükségem volt rájuk!

Köszönöm 2022, hogy sokkal erősebbé tettél. Segítettél megérteni, hogy mennyire fontos vagyok valójában. Bebizonyítottad számomra, hogy mindent meg tudok tenni, amit csak szeretnék. Felemeltél, és rávettél, hogy higgyek az álmaimban, szárnyakat növesztettél, így sokkal magasabbra tudok repülni, mint eddig valaha.

Nem bánok meg semmit abból, amit megéltem. Már nem bánom az elvesztegetett éjszakákat, nem bánom azokat a pillanatokat, amikor értelmetlennek éreztem az életet, nem bánom azokat a helyzeteket, amelyek elszomorítottak. Nem bánom életem egyetlen pillanatát sem.

A 2022-es év bár nehéz volt, de rendkívül fontos volt a fejlődésem szempontjából. Minden, amit átéltem, segített eljutnom ide, a jelen pillanatban. Erősebb és bátrabb vagyok, mint eddig valaha, és készen állok a változásokra, az újrakezdésre. Tudom, hogy pontosan ott vagyok, ahol lennem kell.

Megígérem magamnak, hogy 2023-ban a következőket fogom tenni!

1. Engedem, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell

Már nem keresem a tökéletességet… mert tudom, hogy az élet nem lehet tökéletes. Minden napot úgy fogok élni, mintha az utolsó lenne, élvezni fogok minden pillanatot, igazán boldog leszek, és ami a legfontosabb, hálás leszek minden jóért, amim van, és mindenért, ami történik velem.

Elfogadom azt a tényt, hogy az élet nem tökéletes, hogy az emberek nem tökéletesek, és hogy én sem vagyok tökéletes.

2. Nem nagyítom fel a problémákat

Az egyszerűséget, az örömöt, a hálát választom. Nem kreálok többé felesleges drámát, és nem töltök időt olyan emberek társaságában, akikkel nem érzem jól magam. Ígérem, hogy olyan barátokkal veszem körül magam, akikre büszke vagyok, akiket csodálok, akik szeretnek és tisztelnek engem – vidám lelkekkel, akik értékelik az életet azért, amilyen, az öröméért és egyszerűségéért.

Korlátokat szabok, távolságot tartok és megszabadulok a negatívumoktól, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy azokkal töltsem, akik ellopják a boldogságomat.

3. Nem foglalkozom azzal, hogy mit várnak el, és mit gondolnak rólam az emberek

Az egyik legnagyobb szabadság, hogy ne törődj azzal, hogy mások mit gondolnak rólad. Igen, ilyen egyszerű. Néha önzőnek kell lennem, és magamat kell előtérbe helyeznem.

Úgy döntöttem, hogy saját magamat választom, hogy boldog leszek, mielőtt másokat akarnék boldoggá tenni. Minden embernek megvan a saját története – én pedig úgy döntök, hogy a sajátomat élem, és nem foglalkozom azzal, hogy mit gondolnak mások.

4. A nehéz pillanatokban a szívemre hallgatok

Merek kockázatot vállalni, bízni az intuíciómban, és hagyni, hogy a lelkem vezessen. Már nem részesítem előnyben a biztonságos és könnyű döntéseket csak azért, mert félek attól, hogy mások mit fognak gondolni, vagy hogy mi történhet a közeljövőben.

Már nem engedem, hogy bárki ellopja az álmaimat, és megmondja, hogyan éljem az életem. Már nem engedem, hogy bárki meggyőzzön arról, hogy az elképzeléseim és vágyaim elérhetetlenek. Harcolok értük, és kedvem szerint alakítom a sorsomat.