Menü Bezárás

A 35 éves férfinak már van egy felesége, de azt reméli, hamarosan két barátnőjét is elveheti

A 35 éves Marco Santo Silva már hivatalos házastársi kapcsolatban él feleségével, Danielával, de a férfi egy második menyegzőben is reménykedik, hiszen rögtön két másik nőt is hivatalosan feleségül szeretne venni.

Ez a történet nem egy megszokott „boldogan éltek, amíg meg nem haltak” sztori, hiszen ebben a történetben a két főszereplő helyett rögtön négy is a színre lép. A négyes kapcsolatban élők most pedig elhatározták, hogy nem mindennapi viszonyukat jogilag, törvényes úton is megszeretnék pecsételni.

A német származású Marco Santo Silva annak ellenére, hogy törvényes hitvesi viszonyban él feleségével, Danielával, 2012 óta nyitott kapcsolatot létesítenek, így történhetett meg, hogy időközben a férfinek két olyan hölgy is belépett az életébe, akikkel szintén szorosabbra szeretné fűzni a szálakat.

Marco 2019-ben néhány céges buli keretén belül ismerkedett meg Jessicával és Kamillával, akikkel szinte azonnal megvolt a közös szikra. A férfi most pedig azt vette a fejébe, hogy legújabb két barátnőjét is szeretné feleségül venni, természetesen a már meglévő neje áldásával.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessi ♾️ Kami ♾️ Marco (@jekama2021) által megosztott bejegyzés

A történetet tovább bonyolítja az a tényező is, hogy Marco jelenleg két színtéren éli az életét: egyik felől az újdonsült két barátnőjével osztozik egy lakáson, másik részről pedig a családi otthonban, a már meglévő feleségén kívül a két gyermeke is hazavárja a nem mindennapi édesapát.

A fiatalok szerint a köztük lévő különleges kapcsolat nem befolyásolhatja a gyerekek mindennapjait, sőt, terveik szerint majd idővel még több gyereket is szeretnének fölnevelni.

„A feleségemmel, Danielával 2012 óta élünk nyitott házasságban és ez idő alatt két lányunk is született, az egyik jelenleg 4, míg a másik 7 éves.” – mondta a büszke apuka.

„Jessicával és Kamillával különböző bulikon ismerkedtem meg, de azonnal bemutattam őket egymásnak. A harmónia szinte azonnal érezhető volt hármunk között és tudtuk, hogy ez egy igazán különleges kapcsolat lehet. És azóta is ebben a háromfős párkapcsolatban éljük az életünket.” – nyilatkozott a férfi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jessi ♾️ Kami ♾️ Marco (@jekama2021) által megosztott bejegyzés

„Szerelmi viszonyt folytatok Kamival és Jessivel is, de a két hölgy nem vallja magát leszbikusnak, csupán jóbarátok.”

„Rengeteg dolgot teszünk meg közösen, de ami a legfontosabb, hogy mindegyikünk családja támogat bennünket ebben a különleges kapcsolatban. A gyerekeink is rendkívül nyitottan állnak hozzá a dologhoz és elfogadóak velünk szemben. Természetesen, mint minden különleges dolognál, itt is akad bőven ellenvélemény, hiszen sokak számára elképzelhetetlen és elfogadhatatlan ez a fajta életstílus.” – vallotta a férfi.

„Amikor hármasban megjelenünk valahol az emberek utánunk fordulnak, a nők gyakran elképednek, míg a férfiaktól irigykedő pillantásokat kapunk. Sőt, a pasik sokszor megkérdezik tőlünk, hogy hogyan adhatnák a legmegfelelőbb módon a partnerük tudtára, hogy ők is hasonló felállásra vágynának.”

„Az előző kapcsolatainknak a féltékenység volt végzete. Viszont most igyekszünk egyáltalán nem féltékenykedni. Mindannyiunknak külön véleménye és meglátásai vannak, de mindig igyekszünk a legjobb megoldást megtalálni a problémáinkra.” – mondta Marco.

Marco, Jessica és Kamilla készen állnak arra, hogy megmutathassák a világnak, hogy egy aszimmetrikus kapcsolat is képes harmonikusan és jól működni.

„Számunkra ez a típusú párkapcsolat szinte olyan, mint másoknak a monogámia. Csupán három olyan emberről van szó, akik támogatják, megértik, szeretik és segítik egymást a mindennapok során. A szerelmünk olyan stabil alapokon nyugszik, amelyre nyugodt szívvel lehet egy kapcsolatot építeni.” – fejtette ki Marco.

Forrás