Menü Bezárás

A férfi finoman megragadja a nőt a jégen – másodperceken belül a ‘Dirty Dancing’ táncmozdulatoktól mindenki szeme tágra nyílik

A Dirty Dancing klasszikusnak az “(I’ve Had) The Time of My Life”-nak már olyan sok különböző változata készült.

Esküvőkön vagy egyéb ünnepségeken általában időről időre felbukkan. És amint a bevezető elkezdődik, lehetetlen nem rájönni, hogy mi történik…

De még soha nem láttam ilyen előadását a táncnak, mint ez, a jégen…

Ezeket a műkorcsolyázókat Stefania Bertonnak és Ondrej Hotareknek hívják, és nemzetközi sztárok.

A professzionális jégkorcsolyázókat általában sok éven át képzik, és néha órákat gyakorolnak a hét minden napján, annak érdekében, hogy az álmaikat élhessék.

De mindez megéri, ha kijönnek a jégre, és a tömeget minden pillanat megragad.

És amikor ezek a tehetséges műkorcsolyázók az ’I’ve Had the Time of My Life’-ra korcsolyáznak, kiráz a hideg!

Olyan érzés, mintha csak tegnap lett volna, amikor a hangszórók elindultak és lejátszották a dalt. A Dirty Dancinget három évtizeddel ezelőtt mutatták be… De az “(I’ve Had) The Time of My Life” még mindig időtlen!

A dal 1987-ben gyorsan a toplisták élére került, és egy hétig ott is maradt.

Stefania és Ondrej korcsolyázó partnersége néhány évvel ezelőtt felbomlott, de az, ahogy ők együtt korcsolyáznak, egyszerűen lélegzetelállító, és mindig lenyűgöző visszanézni a múltbeli produkcióikat.

Biztos vagyok benne, hogy ez még mindig körbejár a neten, és szerintem olyan szép! Tökéletesek együtt. Az olyan korcsolyázás-kémia mellett, mint ez, nem lehet csak úgy elsétálni!

Fantasztikus! Patrick Swayze (Isten áldja meg a lelkét) és Ms. Gray, mint az eredeti táncosok, mindenkit lenyűgöztek! – de ez az előadás ott van a legjobbak között!

Lájkold és oszd meg, ha egyetértesz!