Menü Bezárás

A hatalmas szájú nő szeretne még nagyobb ajkakat, pedig a családja már most is utálja a kinézetét

Minden jobb, ami nagyobb? Úgy tűnik, Andrea Ivanova szerint igen. A 23 éves bolgár nő már egy ideje reflektorfénybe került óriási ajkai miatt, és még mindig tervezi tovább nagyobbítani azokat. 2018-ban kezdett bele a projektbe, hialuronsavval töltette fel az ajkait. Ráadásul ez nem volt olcsó mulatság. Jelenleg havonta kap hialuronsav feltöltést, körülbelül 270 dolláros áron (kb. 82 ezer forint), de ez nem állhat az útjába. Állítása szerint már most neki vannak a legnagyobb ajkai a földön, de még több műtétet tervez.

A Daily Mail egy korábbi cikke szerint a „bolgár Barbi” elismerte, hogy a beavatkozások után mindig voltak nehézségei. Mint mondta: „Az injekció után nehéz volt az evés, és pár nap után még nehezebb lett. Azt hiszem, szépek az ajkaim, szeretem őket. Nem vagyok benne biztos, hogy a világ legnagyobbjai, de azt gondolom, biztosan a legnagyobbak között vannak.”

Régebben nem volt megelégedve az ajkai méretével, ezért még több beavatkozás mellett döntött. „Remek érzés, hogy még nagyobbak, de néhány orvos szerint ez már elég, én azonban még többet szeretnék. Az orvosom azt mondta, megcsinálja a beavatkozásokat, de várnom kell vele két hónapot.” – mondta.

Andrea mostanra megnégyszerezte az ajkai méretét, hogy „divatosabban” nézzen ki.

Egy későbbi Daily Star cikkben elmondta: „Nagyon szeretem a nagy ajkakat, látni akartam, hogy néznek ki az arcomon, és minél nagyobbak az ajkaim, annál jobban tetszenek. Jelen pillanatban huszonöt hialuronsav injekció van az ajkaimban, nem számítottam ki mekkora összegbe került összesen, egy injekció itt Bulgáriában 400 levába kerül (körülbelül 73.000 forint).”

Megjegyezte, mindig is különleges akart lenni, kitűnni a tömegből, és nem csak az ajkain végeztek műtéteket. A melleit is megnagyobbíttatta. „A hatalmas ajkak mellett, szilikonmelleim is vannak, 600 köbcenti mindegyikben, összesen 1200 köbcenti. Emellett több sminket viselek, kedvelem a sötét, feltűnő sminket, póthajat és nagy szempillákat. Szeretem az excentrikus, extravagáns kinézetet.”

A családja nincs túlságosan elragadtatva az eredménytől, túl provokatívnak tartják a külsejét.

„A családom nem szereti és nem támogatja a külsőmet, túl provokatívnak tartják, de én nem értek egyet velük. A barátaimnak semmi gondja az extravagáns kinézetemmel, nem zavarja őket, hogy nézek ki. További mellnagyobbítást tervezek, a mostaninál kétszer nagyobb implantátumokkal.” – mondta a fiatal nő.

„Biztosan folytatni fogom az ajkaim nagyobbítását is és más arcplasztikákat is tervezek, dolgoznék a kontúron,, az áll és az arccsont átformálásán.”

Mivel a külseje nem éppen szokványos, számos olyan emberrel kell megbirkóznia, akiknek ez nem tetszik. De őt ez nem zavarja.

„Az emberek véleménye semmilyen módon nem befolyásol” – jelentette ki. Az egyetlen gondja az ajkaival, hogy gyakran kiszáradnak.

„Az orvosom figyelmeztetett, ha az ajkaim fájnának, vagy valami gond adódik, azonnal hívjam, mert megvan a kiszáradás veszélye, és azt ajánlotta, gyakran hidratáljam az ajkaimat szájbalzsamokkal, hogy semmi súlyos baj ne történjen. De mindenképp tovább fogom nagyobbítani őket.” – mondta.