Menü Bezárás

A menyasszony úgy döntött, hogy nem törli az esküvői fotózást, azután, hogy vőlegénye meghalt az esküvő előtt

A tragédia után az összetört szívű menyasszony úgy döntött, hogy megteszi élete legnehezebb lépését: nem csügged, hanem meggyógyítja összetört szívét.

A menyasszony úgy döntött, hogy nem törli az esküvői fotózást, azután, hogy vőlegénye meghalt az esküvő előtt

A 25 éves Jessica Padgett élete egyik legszebb napja 2018. szeptember 29-e volt, amikor a 27 éves, tűzoltóként dolgozó Kendall Murphy térdre ereszkedett, és megkérte, hogy töltse vele élete hátralévő részét.

A menyasszonyi ruhától a fotózásig mindent elterveztek, de egy szörnyű tragédia mindent átírt.

2018. november 10-én Murphy önkéntes tűzoltóként egy baleset helyszínére érkezett, és miközben az áldozatoknak segített, egy 26 éves ittas sofőr, Colby Blake elütötte a vőlegényt, aki belehalt sérüléseibe.

Jessica azon az éjszakán is az esküvőt tervezgette, akkor még nem tudta, hogy az álma már soha nem fog megvalósulni.

“Emlékszem, amikor elmondták, hogy mi történt, tetőtől talpig elzsibbadtam, és elestem… Úgy éreztem, valaki piszkos tréfát játszik velem, olyan volt, mint egy rémálom” – mondta az összetört szívű menyasszony.

A gyászoló nő a történtek után egy darabig nem volt önmaga, azonban egy hirtelen ötlet alapján mégis felkereste az esküvői fotósát, Mandi Knepp-et. A fotózása vőlegénye nélkül zajlott le, de a fotós kreativitásának és együttérzésének köszönhetően nagyon megható kompozíciók születtek.

Az egyik fotón halott vőlegénye sírjának támaszkodott, homlokát óvatosan a sírkőnek támasztotta, a fehér ruhája pedig a füvön terült végig akárcsak egy csodálatos uszály.

A képek nagyon meghatóak lettek, a kompozíciókhoz a fotós számos emléktárgyat felhasznált, többek közt Murphy tűzoltóruháját és sisakját.

Az egyik képen Jessica egy csokor napraforgót tartott Murphy tűzoltó csizmájában, kiemelve az esemény gyönyörű és mégis gyászos hangulatát.

“Még ha borzasztóan nehéz volt számomra is, néha meg kell tenni a nehéz dolgokat másokért. Én így tudok segíteni azoknak, akiknek gyógyulásra vagy segítségre van szükségük” – mondta Knepp.

Forrás: filantropikum.com