Menü Bezárás

Endrei Judit őszinte vallomása: „A nyugdíjam nem elég ahhoz, hogy teljesen hátradőljek”

Endrei Judit nemrég ünnepelte a 69. születésnapját, és bár közel a hetvenhez, jó pár évet letagadhatna az életkorából, a mai napig aktív, élvezi az életet.

Rendkívül tevékeny életet él Endrei Judit, és bár kissé bosszantja, hogy lassan már hetven éves, ennek ellenére kibékült a korával, mindig mosolygós és tele van életkedvvel. Eltökélt célja, hogy minél tovább éljen, és aktív maradjon.

“Számolgatok, és tudom, túl vagyok az életem nagyobbik részén, de szerencsére visz tovább a lendület. Amikor a húgommal, Erikával a gyaloglásunk közben valaki szembejön velünk a Duna-parton, biztosan nem az jut eszébe, hogy két hetven közeli nőt lát. Szeretném, hogy minél több évszámom gyűljön még össze, mert az azt jelenti, hogy még mindig élek és aktív vagyok” – mondta az egykori tévés a Blikknek.

Endrei Judit ugyan már nyugdíjas, de még így is rengeteget dolgozik, olyan feladatokat szokott elvállalni, amiben kedvét leli, erre szüksége is van, mert a nyugdíjából nem tudna kényelmesen megélni.

“Munkának nevezzük azt, amit csinálok, de nekem fontos, hogy örömömet leljem benne, így valójában élvezem. Hozzáteszem, semmiképpen nem nyafogni szeretnék, de a nyugdíjam nem elég ahhoz, hogy teljesen hátradőljek. Jólesik, hogy felkérnek még szép, izgalmas feladatokra és szeretem, hogy a munkámért pénzt is kapok. Hozzáteszem, számos olyan dologgal is foglalkozom, ami munkának tűnik, de nem hoz pénzt. Említhetném rögtön a YouTube-csatornámat” – mondta lapnak a legendás tévés.

A híres tévés gyerekei már kiröppentek a családi fészekből, Nóra harminc, míg Laura lánya huszonhét éves. Endrei Judit tavaly azt is elárulta, ha odakerül a sor idősotthonba vonul, mert nem szeretne a lányai terhére lenni.