Menü Bezárás

Erre az 5 csillagjegyre, 2022-ben biztosan rátalál a szerelem! Te köztük vagy?

A 2022-es év számtalan pozitív meglepetést tartogat az összes csillagjegy számára, ha eddig szingli voltál, most nagy az esélye, hogy megtalálod a megfelelő személyt. Ez az év a nagy változások éve lesz szerelmi téren.

5 csillagjegy, amire 2022-ben rátalál a szerelem!

Halak

A Halak csillagjegy alatt született személyek 2022-ben őrülten szerelmesek lesznek. A csillagok az ők oldalukon állnak, és számos fontos lehetőség nyílik meg számukra. Csak óvatosan, minden döntés előtt ajánlott körültekintőnek lenni, de egy biztos: a nagy szerelem csak egy saroknyira van.

Felejthetetlen pillanatok, romantikus kiruccanások és kellemes találkozások lesznek jellemzőek erre az évre. Ez az időszak kétségtelenül fontos lesz a Halak csillagjegy számára, meghatározza jövőjüket, és talán az egész életüket.

Ikrek

Nagy dolgok történnek ebben az évben, a legváratlanabb pillanatban, a legfurcsább helyen ismerkedhetnek meg az Ikrek csillagjegy szülöttei a nagy Ő-vel. Éppen ezért a legjelentéktelenebbnek tűnő pillanatokat sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Az Univerzum akaratának köszönhetően egy fontos személy jelenik meg az életükben, a most kialakuló kapcsolat minden bizonnyal hosszútávú lesz. Meg kell tanulniuk félretenni az előítéleteket, és a lehető legegyszerűbben, felesleges kritikák nélkül élni az életet. A 2022-es év jelentős változást fog hozni az Ikrek kaotikus életmódjában, ami bizony nem kevés fejfájást okozhat.

Mérleg

A Mérlegek 2022 első felében a munkahelyi problémákkal, a határidőkkel, és számos megoldandó projekttel fognak küzdeni. A szerelem a tökéletes pillanatban csap le rájuk, hogy beavatkozzon és jobbá tegye az életüket! Az idei év második felében a Mérleg jegyében születettek készüljenek fel és fogadják tárt karokkal a csillagok ajándékát.

Szerelmi történetük úgy formálódik, akárcsak egy csodálatos romantikus film, egy olyan partnerrel találkoznak, akivel örökre együtt maradnak. Végre harmónia és egyensúly lesz a szerelmi életükben, ez pedig reményt ad a nehezebb pillanatokban is.

Szűz

A Szüzek, ahogy azt az évek során már megszokhatták, nagyon szerencsések lesznek a szerelemben! Különleges, természetes bájuknak, és kedvességüknek ugyanis senki sem tud ellenállni. A 2022-es évben egy csodálatos meglepetésre számíthatnak a csillagjegy szülöttei, az is lehet, hogy megkongatják az esküvői harangot!

Bak

A Bakok csalódással és keserű szájízzel zárták a 2021-es évet, főleg, ami a szerelmi ügyeket illeti. Bár egy ideig nem akarnak érintkezni senkivel, inkább befelefordulnak, távol mindentől és mindenkitől, a csillagoknak azonban mások a tervei!

Eső után mindig jön a szivárvány, a 2022-es év a Bak csillagjegy szülöttei számára, a legszebb ajándékot hozza el: egy megértő és feltétel nélkül szerető embert, aki mindenben támogatja. Erős kapcsolat alakul ki köztük mind testileg, mind pedig lelkileg, csodálatos pillanatokat élhetnek át együtt. A Bakok végre átélhetik, hogy mi az igaz szerelem.