Menü Bezárás

Így nézett ki fiatalon a színésznő, aki az idős Rose-t alakította a Titanicban

A Titanic című film 1997-ben tűnt fel a mozivásznakon, és beírta magát számos rajongó szívébe.

Így nézett ki fiatalon a színésznő, aki az idős Rose-t alakította a Titanicban

Gyönyörű szerelmi történet, kiváló színészi játék – mindez hatalmas érzelmi viharokat kavart a filmvilág szerelmeseinek lelkében. A rendező, James Cameron, valóban szívét-lelkét beleadta a produkcióba, hogy megmutassa nekünk Jack és Rose szerelmének történetét, és a híres hajó sorsát, amely legelső útján elsüllyedt az Atlanti-óceánon.

Ez a filmtörténet egyik legnépszerűbb és legjobban értékelt alkotása, összesen 11 Oscar-díjat gyűjtött be. A történet az idős Rose beszámolójával veszi kezdetét, aki a hatalmas luxushajón tett utazásáról mesél. A karaktert Gloria Stuart alakította, aki a forgatás idején 84 éves volt.

Gloria Stuart

A színésznő karrierje nagyon fiatalon vette kezdetét. Már 22 éves korában szerződése volt a Universal filmstúdióval. Nem csak tehetséges és szorgalmas volt, de irigylésre méltóan szép is.

1934-ben a színésznő szerződést írt alá a 20th Century Fox stúdióval. Ez hozta meg számára az igazi hírnevet. Gloria több mint 40 filmben szerepelt, a rendezők imádtak vele dolgozni.

Gloria Stuart

Bár sokan csak a Titanicból ismerjük őt, a fényképek alapján Gloria nagyon vonzó és karizmatikus fiatal nő volt, aki sok férfit magába bolondíthatott.

Gloria Stuart a Screen Actors Guild alapító tagja volt. 2004-ig, 94 éves koráig szerepelt filmekben. A 101 éves Rose szerepéért Oscar-díjra jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Gloria Stuart

A színésznő emellett csillagot kapott a hollywoodi Walk of Fame-en, a hírességek sétányán is. Gloria Stuart 2010-ben hunyt el, nem sokkal azután, hogy betöltötte századik életévét.

Gloria a tökéletes példa arra, hogy egy nő idős korában is lehet érdekes, és meghódíthatja a rajongók szívét.