Menü Bezárás

Ötösikreket szült, mikor már azt hitte, soha nem lehet már gyereke: “Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert valóra válik!”

Úgy gondolta, hogy soha nem lehet gyereke! Az Univerzum végül ötös ikrekkel áldotta meg!

“Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert valóra válik!” – tartja a mondás.

Steven és Michelle Seal 2014-ben öt csodálatos csecsemővel tért haza a texasi Dallas-i Baylor Egyetem Orvosi Központjából. Michelle utoljára próbált teherbe esni mesterséges megtermékenyítés útján, és hát szerencséje volt, ez most nagyon összejött.

“Első látásra beleszeretsz a gyerekedbe, amikor a kezedben tartod. Azt az érzést nem lehet leírni, s hát még ha öt csöppség születik egyszerre. Nem találom a szavakat, egyszerűen nem tudom kifejezni a boldogságom. Soha nem gondoltam volna, hogy anya leszek, annyi próbálkozáson vagyunk már túl, éppen ezért nagyon nehezen tudom elmondani, hogy mit érzek. Amikor anyává válsz, egy olyan részed kerül előtérbe, amiről eddig nem is tudtál. Nagyon örülök, hogy öt egészséges kisbabát hoztam a világra” – mondta Michelle a szülés utáni pillanatokban.

A négy kislány és az egy kisfiú szépen fejlődött, azóta már hatévesek is elmúltak, a közösségi médiában számos kép látható róluk.

Ritkán születnek ötös ikrek, de a texasi Houstonban újabb ötös ikerpár jött világra, ők Danielle és Adam Busby gyerekei. Az esemény bizony bekerült az Amerikai Egyesült Államok történelmébe, hiszen ők voltak az első azonos nemű ötös ikrek. Az 5 lány császármetszéssel született, mivel 28 hetesen jöttek világra. 1969-ben Londonban újabb azonos nemű ötös ikrek születését jegyezték. Forrás