Menü Bezárás

Rántott törülközőt talált a fiának rendelt ételben egy anyuka

A Fülöp-szigeteki nő rántott csirkét rendelt gyermekének, de amikor felvágta, valami egészen más volt a bunda alatt.

Eddig tényleg azt gondoltam, hogy csak kitalációk a posztok, amikben emberek a rendelésükben talált furcsa dolgok miatt panaszkodnak, de most már tudom, hogy ilyenek tényleg megtörténnek

– írta Facebook-oldalán a Fülöp-szigeteken élő Alique Perez.

A nő elmondta, hogy kedden, helyi idő szerint késő este rendelet ételt Taguig városában a Jollibee nevű gyorsétterem-lánctól. Miután házhoz szállították neki az ételeket, megpróbált felvágni a fiának szánt rántott csirkét, de nem tudta elvágni.

Ekkor kézzel szedte szét, és legnagyobb meglepetésére a bunda alatt nem húst talált, hanem egy világoskék törülköző. A nő fotókat és egy videókat is közzétett közösségi oldalán az „undorító” felfedezésről.

A törülközőt kirántó és kisütő étterem a Bonifacio Global City nevű elit pénzügyi negyedben található, ami a drága éttermeiről, bárjairól és éjszakai klubjairól híres. A helyi sajtó csütörtökön jelentette, hogy a Jollibee ideiglenesen bezárta a kérdéses éttermet, miután „teljes vizsgálatot” tartottak az esettel kapcsolatban, és kiderült, hogy „az üzlet bizonyos dolgozói eltértek a Jollibee megszokott ételkészítési folyamatától”.

Forrás