Menü Bezárás

Testbeszéd: szerinted melyik nő hazudik neked?

A testbeszéd azokból a nonverbális jelekből áll, amelyet mindannyian használunk a hétköznapi kommunikációnk során. Ide tartozik az ülésmód, a kézmozdulat, az, hogy milyen gyorsan beszélünk, egymás megérintése beszéd közben stb.

A testbeszéd által akarva-akaratlanul kifejezzük érzéseinket, és nyitott könyv lehetünk annak, aki jól tud olvasni a különböző nonverbális cselekedetekből.

Mennyire tudsz olvasni a testbeszédből? Az alábbi képek melyike árulkodik arról, hogy valamit rejteget a képen látható nő.

1. nő

A széttárt tenyér azt jelzi, hogy ez a személy egy nyitott könyv. Bár vannak olyan emberek, akik szándékosan gesztikulálnak a kezükkel beszéd közben, a legtöbb ember ezt öntudatlanul teszi. Összességében ez a nő biztosan nem akar semmit eltitkolni!

2. nő

Ennek a nőnek a testbeszéde azt jelzi, hogy eléggé gyanús, nem szabad feltétel nélkül megbízni benne. Ideges, félbeszakított mozdulatai azt jelzik, hogy nem mond igazat. Amikor valaki a fülét babrálja miközben beszél, általában eltitkol valamit, légy óvatos!

3. nő

Ez egy nő, nagyon figyelmes, gond nélkül végighallgat, segítőkész, és mindig van egy jó ötlete. Ahogy az állát a kezére támasztja, azt jelzi, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott és figyel minden szavadra.

4. nő

A negyedik nő testbeszéde arra utal, hogy egyértelműen el akar valamit hallgatni. Szakértők szerint, ha valaki eltakarja a száját a kezével, az azt jelenti, hogy valamit elrejt vagy nem mond igazat.