Menü Bezárás

Úgy érezte az idő múlásával egyre láthatatlanabbá válik, aztán egy fodrász átalakította: „Végre szépnek érezhetem magam”

Az évek előrehaladtával Joan kezdte úgy érezni, mintha egyre láthatatlanabbá vált volna. A haja kifakult, a ráncok egyre kezdtek elmélyülni az arcán és habár a maga 54 évével még korántsem mondható öregnek, belül mégiscsak azt érezte, hogy már nem az a nő, aki egykoron volt.

Úgy érezte az idő múlásával egyre láthatatlanabbá válik, aztán egy fodrász átalakította: „Végre szépnek érezhetem magam"

Joan újra szeretett volna rátalálni önmagára, és újra fel akarta fedezni a benne rejlő külső és belső szépségeket, így hát elhatározta, hogy a Makeover Guy csapatára bízza magát. Higgyétek el, megérte!

Amikor Joan beült a fodrász székébe csak egy dolgot akart: jól kinézni, de a végeredmény sokkal több lett, mint jó.

Joannak már alapjában véve volt egy kedves, mosolygós kisugárzása, így már csak arra volt szükség, hogy megtalálják számára a tökéletes hajszínt, ruhákat és hogy kiemeljék a természetes szépségeit.

Úgy érezte az idő múlásával egyre láthatatlanabbá válik, aztán egy fodrász átalakította: „Végre szépnek érezhetem magam"

A fakó hajszín helyett Joan egy szőkés árnyalatra váltott, és a Makeover Guy fodrásza egy laza ám vagány pixie fazont vágott, amely remekül passzol az arcformájához. Ez után következett a smink, amelyet nem vittek túlzásba, csupán nagyobb hangsúlyt fektettek a szemek és a szemöldökök környékére, hogy a tekintete csak úgy ragyogjon. Végezetül egy kis szín az orcákra és már kész is. Az összhatás pedig egy friss fiatalos tekintet, amely alapja nem más, mint Joan kék szemei.

Hihetetlen, hogy egy kis stílusérzékkel és odafigyeléssel mekkora hatást lehet elérni. Apró dolgok járulnak hozzá a nagy végeredményekhez és ezt Joan is megtapasztalta, amikor a tükörbe nézett:

„Végre szépnek érezhetem magam… ahogy öregedtem egyre inkább láthatatlannak éreztem magam. Azt akartam, hogy újra értékes legyek. Köszönöm ezt az élményt!” – mondta Joan.

Christopher Hopkins és csapata ismét varázslatot művelt, hiszen apró lépésekkel ismét kihámozták a mindenkiben ott lakozó szépséget!